Lamélslibeskiver

loading...

Lamelslibeskiver

Anvendelse

Det kan være rigtigt svært at finde den helt rigtige slibeskive til netop det materiale, du står og arbejder med. Med flere forskellige materiale som, aluminium, rustfri stål og stål skal den korrekte lamélslibeskive vælges.

Der er forskel på størrelsen, i forhold til din vinkelsliber, som der skal tages højde for, for at finde en der passer til.

Korn er en vigtig faktorer når der skal vælges den korrekte skive. Vælger du en med forkert antal korn, risikerer du et ringere resultat og eventuelt et ødelagt materiale.

Udvalg

Hos os, Rødgaards Import, kan vi hjælpe dig med at vælge det korrekte produkt og du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Vi har over 50 forskellige lamelslibeskiver, så det er med at finde den, der passer til din opgave. Den mest normale størrelse er 125mm i diameter.

Udvalget i korn spreder sig bredt og du kan få helt ned til korn 36 og op til korn 120. De mere almindelige korn til lamélskiver, som korn 40, korn 60 og korn 80 kan vi selvfølgelig også levere.

Derudover kan du få dem til aluminium, rustfri stål, stål, universal og 2 i 1.

2 i 1 kan for eksempel betyde at den kan bruges til stål og rustfri stål, hvorimod nogle universalslibeskiver kan bruges til stål, titanium og aluminium.

Vi har mange af de gode kendte fabrikater og vi bestræber os på at sælge slibeskiver i høj kvalitet. Vi har derfor fabrikater som 3M, Pegatech, Pferd, Rhodius og Tyrolit.