Sværlasthjul

loading...

Sværlasthjul

Hos Rødgaards Import finder du flere forskellige Tente sværlasthjul. Disse hjul er specielt egnet til hvis du skal transportere tunge elementer rundt, for eksempel på en fabrik eller på et værksted. Vores sværlasthjul fra Tente kan klare en belastning op til 800 kg. Disse hjul er kendt for deres gode stabilitet, som er en vigtig egenskab på for eksempel værksteder. Vores udvalg af sværlasthjul giver dig flere forskellige at vælge imellem, fra almindelige hjul til drejelige hjul og sværlasthjul med bremse og lås. Du kan læse meget mere om sværlasthjul nedenfor, og du og din virksomhed er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis i har spørgsmål til nogle af vores produkter, eller hvis der er et produkt som du ikke kan finde. Du finder kontaktinformationen til din lokale Rødgaards Import afdeling nederst på siden.

Hvad bruges sværlasthjul til? 

Sværlasthjul er stærke hjul lavet i for eksempel polyamid eller polyurethan, der har en god hårdhed og kan tåle meget belastning. De bruges blandt andet på værksteder, produktionsanlæg og flere andre steder, for eksempel i transportsektoren og vindmølleindustrien, hvor man skal kunne flytte rundt på forskellige dele eller maskiner. Disse stærke hjul er lavet i solide materialer og med mindre dele i materialer som stål og nogle gange støbejern, der også er med til at sikre at hjulene kan tåle den trykkende vægt.

Hjulet kan også bruges til hylder og reoler der skal kunne tåle en stor vægt, men som samtidig skal kunne flyttes rundt efter behov, så man slipper for at skulle bære de tunge elementer rundt på værkstedet eller produktionslokalet. Hjul af høj kvalitet, blandt andet disse fra Tente, kan tåle et højt pres og belastning, men der er flere ting man kan gøre for at give de bedste vilkår for de kraftige hjul.

Blandt andet giver et jævnt og glat underlag den bedste mulighed for at du let kan styre vognen eller reolen rundt omkring, for eksempel på værkstedet.

Information om sværlasthjul

Under hvert produkt kan du læse meget mere om produktspecifikationerne når det kommer til denne type hjul. Blandt andet finder du mere om diameter, hjulbane-bredde og andre mål, belastningsevne, materiale, dele og meget andet. Har du yderligere spørgsmål til specifikationerne, er du også velkommen til at kontakte os.

Vores Tente sværlasthjul er et allround hjul der kan bruges i mange forskellige forbindelser, både på autoværkstedet, på fabrikker og hos håndværkeren. De gør det let at flytte rundt på mange tunge elementer og ting. Bremsesystemet gør det let og sikkert at låse hjulene, så vognen eller pladen ikke triller når du stiller den fra dig.

Andre produkter

Hos Rødgaards Import har vi mange andre produkter inden for håndværk, VVS og mekaniker-branchen. Vi værdsætter vores kunder og tilbyder derfor altid et bredt udvalg af produkter, fra kendte mærker som Tente, Milwaukee, ESAB og mange andre. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores andre hjul og dæk, som kan bruges i andre dele af værkstedet eller produktionsanlægget.

Leder du efter yderligere information eller har du spørgsmål, kontakt os gerne. Husk også at vi selv leverer din ordre i området, omkring vores forskellige afdelinger.

Transporthjul

Transporthjul, også kendt som gaffelhjul, har mange forskellige formål. Disse hjul ligner til forveksling sværvægthjul, men er som regel en del mindre, og har ikke helt den samme belastningsevne som de andre. Både i det professionelle erhverv og i private hjem kan disse hjul bruges - måske kan de genkendes fra diverse gør-det-selv projekter, men de er også nyttige når det kommer til værkstedet eller produktionsanlægget. Denne type hjul bruges i mange forskellige industrier, og sættes på alt fra kasser til borde og andet, hvor man har brug for fleksibilitet i forhold til hvor det skal stå.

Når du skal vælge et transporthjul skal du, ligesom ved sværvægtshjul, fokusere på hvilket underlag og hvilket formål du skal arbejde på. Det kan være du har brug for høj manøvredygtighed, en god bæreevne eller at hjulene består af et bestemt materiale. Dette kan du se meget mere om under hvert produkt.

Apparathjul

Apparathjul er lillebroren til de andre hjul. Hjulet kan bruges til mange forskellige ting og mindre elementer hvor du gerne vil have fleksibilitet. I forretninger bruges de blandt andet til borde og tøjstativer, men på værksteder og produktionsanlæg og i mange forskellige industrier kan de bruges til at køre værktøjskasser, borde og andre ting rundt. Disse hjul har en lavere belastningsgrad og er ofte lavet at et mere porøst materiale, der ikke kan tåle vægten af store maskiner og lignende, på samme måde som sværlasthjul og transporthjul. De kan hjælpe dig med mange mindre opgaver - både hvis du har et lille skab med værktøj som du skal kunne flytte rundt eller hvis du arbejdsborde der skal kunne flyttes - apparathjul, transporthjul og sværlasthjul er med til at gøre din arbejdsplads mere dynamisk og fleksibel, og gør derudover din arbejdsgang mere ergonomisk og skånsom mod din krop.

Dæk og andre hjul

Hos Rødgaards Import finder du også et større udvalg af dæk og andre hjul, ligesom du også kan finde et stort udvalg af reservedele og tilbehør. Blandt andet har vi løse hjul i gummi, nylon, polyamid og polyurethan, der kan bruges til at udskifte slidte eller skadede hjul. Derudover har vi et udvalg af lappekits og andet lappeudstyr, der kan bruges til lapning af højtbelastningsdæk.

Mangler i ventiler, værktøj, topstykker eller andre dele og reservedele, kan du også finde dette under denne kategori. Husk, at der under hvert produkt er mere information og specifikationer om produktet, så i kan være sikre på at det passer til jeres behov.