Ledlejer

loading...

Ledlejer

Ledlejer er brugbare i de situationer, hvor du skal udføre lineære bevægelser og ved hjælp af ledlejer kan du være med til at udligne potentielle vinkelfejl og rotation, som kunne opstå.

Hos Rødgaards import har vi et bredt udvalg af diverse ledlejere produkter i forskellige størrelser og udgaver, så der skulle gerne være et ledleje, som passer ind til dit behov og de projekter som du går og arbejder på. Dertil har vi både vedligeholdelsesfrie og rustfrie ledlejer, som er med til at gøre dit arbejde endnu nemmere. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt os, og så finder vi en løsning. 

Forlæng levetiden på dine cylindre

Ved brugen af ledlejer kan du være med til at forlænge levetiden på dine cylindre. For ved at gøre brug af ledlejer udnytter man det fulde potentiale i cylinderne og de kan derfor arbejde fuldstændig som de er produceret og udviklet til. Derfor skal du helt klart overveje at benytte dig af ledlejer til dine cylindere i stedet for produkter som fastøjer, gafler, flanger eller vippebeslag til befæstelse af dit cylinder. Disse nævnte produkter kan også være med til at skabe nogle forhindringer i arbejdet, da disse typer af produkter kun kan arbejde frit i en retning. Dette skaber nogle begrænsninger for dit arbejde. Dertil gør disse produkter, at alle sidekræfter bliver optaget af cylinderen, hvilket kan resultere i, at de indvendige pakninger kan tage skade og på længere sigt blive slidt op.

Derfor kan du ved hjælp af ledlejer også spare udgifter på eventuelle reparationer og vedligeholdelse af dine nye cylinder dele. Dette ville derfor helt klart være en løsning, som man bør implementere på længere sigt og dermed opnå det bedste resultat.

Holdninger der kan være imod ledlejer

Mange kan have begrundelser for at bruge fastøjer eller gafler til at befæstelse af cylindre. Det kan være begrundelser i form af at man har holdninger til hvordan diverse pladsforhold skal være eller i mange tilfælde handler det også om prisen og udgifterne i forbindelse ved brug af løsningen med ledlejere. Dette bør dog ikke være en forhindring for at benytte sig af ledlejer, da disse lejer kan være med til at udligne potentielle vinkelfejl og rotationer, og dermed på længere sigt give det bedste resultat. Dertil kan ledlejer være med til at sikre imod eventuelle reparationer, såsom nedslidning af indvendige pakninger og føringer i cylinderne, der kunne opstå hvis der ikke bliver brugt ledlejer.

Derudover er det også svært at løse et problem, der er opstået, hvis et cylinder med fastøjer er blevet brugt forkert. Problemet kan måske godt ordnes. Men det ville helt klart være det nemmeste, hvis der var blevet brugt ledlejer fra starten og på denne måde måske have undgået problemet. Derfor ville ingen vinde i situationen med ødelagte cylindre med fastøjer, og man bør derfor bestræbe sig efter at undgå at komme til at stå i denne situation.

Kontakt os

Skulle der være nogle spørgsmål som du brænder inde med. Er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi har 3 forskellige afdelinger i Esbjerg, Kolding og Aarhus.

Esbjerg afdelingen kan kontaktes på telefon 75 12 58 11 eller mail esbjerg@rodgrd.dk

Kolding afdelingen kan kontaktes på telefon 75 50 72 22 eller mail kolding@rodgrd.dk

Aarhus afdelingen kan kontaktes på telefon 86 25 44 66 eller mail aarhus@rodgrd.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.