Kædehjul

loading...

Kædehjul

Guide til at finde det helt rigtige kædehjul

Her har du en kort guide, der kan hjælpe dig med at vælge de helt rette kædehjul. Er du i tvivl om hvilket kædehjul, der passer til lige netop din maskine, så skal du bare følge vores 3 nemme trin og så kan du gå i gang med arbejdet. 

  1. Find kædetypen, simplex, duplex eller triplex, samt størrelsen
  2. Find eller tæl tandanal på kæden
  3. Find diameteren på akslen

Med disse 3 nemme trin kan du hurtigt og nemt finde det kædehjul, som passer til din maskine, så du kan komme i gang med at udføre dit arbejde. Når du har fundet lige det kædehjul du skal bruge, så tjek vores sortiment af kædehjul ud. Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe med at finde den rette løsning på dit behov.

Antal tænder, tandantal, kæde størrelse, hjultype og materiale er nogle af de ting du skal tage stilling til, for at finde det kædehjul, som skal bruges til din kæde.

Kædehjul hos Rødgaards import

Kædehjul anvendes til overførsel af rotationsenergi fra et sted til et andet. Vi bestræber os efter at have lige de kædehjul, som passer til lige netop dit behov. Vi har derfor samlet et bredt sortiment med mange produkter på et sted. Vi har meget af det du lige står og mangler. 

Vores sortiment består af diverse kædehjul såsom Duplex navkædehjul, duplex TL-kædehjul, pladekædehjul, simplex navkædehjul og simplex TL-kædehjul. 

Med blandt andet et duplex navkædehjul kan du optimere din produktion. Det er dermed væsentligt, hvilket kædehjul du anvender. Dertil kan du opnå en længere levetid, hvis du anvender det helt rette navkædehjul. Det er derfor vigtigt, at du har foretaget de rette overvejelser inden du foretager købet. Men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle sidde med nogle spørgsmål eller lignende. 

Derudover har vores produkter forskellige tandantal, så du kan finde lige det antal, som passer dig. Vi har alt fra 9 til 25 til 40 til 75 tandantal. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. 

Navdiameteren spænder bredt helt op til 95 mm. Dertil en max udboring op til 96 mm og en minimum boring på op til 8 mm. De forskellige varianter af kædehjul er med til, at du kan finde lige det produkt, som passer til dit behov og arbejde. 

Udover kædehjul har vi et stort sortiment af både tekniske artikler, værktøj, personligt udstyr, svejsegasser og meget mere. Vi spænder bredt og har samlet mange brugbare produkter i samme webshop. Du kan derfor finde mange af de produkter, som du skal bruge til dit arbejde. Du behøver ikke at foretage køb på flere forskellige webshops. Men du kan nøjes med at handle ved os. 

Mangler du en vare, som du ikke kan finde på vores webshop, er vi kendt for at kunne skaffe det meste.

Kontakt os

Skulle der være nogle spørgsmål som du brænder inde med. Er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi har 3 forskellige afdelinger i Esbjerg, Kolding og Aarhus. 

Esbjerg afdelingen kan kontaktes på telefon 75 12 58 11 eller mail esbjerg@rodgrd.dk

Kolding afdelingen kan kontaktes på telefon 75 50 72 22 eller mail kolding@rodgrd.dk

Aarhus afdelingen kan kontaktes på telefon 86 25 44 66 eller mail aarhus@rodgrd.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.