Gevindtællere, søgeblade mv.

loading...

Gevindtællere og søgerblade

Hos Rødgaards Import findes der mange forskellige typer værktøj, når der skal bruges præcise målinger. Det kan være alt fra gradmålere og dansemester til blandt andet gevindtællere og søgeblade.

Hvad er en gevindtæller?

En gevindtæller er et værktøj, der bruges til at måle et gevinds dimensioner på en præcis og nøjagtig måde.

Vores gevindtæller i god kvalitet, som er til at stole på.

Den kan måle både millimeter og tommer og passer til næsten alle gevindstørrelser. Dvs. at du kan finde den gevindtæller, som passer til dit daglige arbejde.

 Hvad er et søgeblad?

Søgerblade er tynde, fleksible måleinstrumenter, der bruges til at måle mellemrummet mellem to genstande. De er normalt lavet af metal, kommer i forskellige tykkelser og har en skala trykt på dem, der viser målinger i millimeter eller tommer. Søgerblade er ofte anvendt i præcisionsindustrier som maskiningeniørarbejde, tømrerarbejde og metalbearbejdning. Ved at indsætte søgerbladet mellem de to genstande kan man aflæse den nøjagtige afstand mellem dem, hvilket er nyttigt ved justering, montage eller kontrol af tolerancer.

Brug for yderligere hjælp?

Det kan være en udfordring at finde præcist det måleværktøj, som du skal bruge. Her har vi nogle gode medarbejdere ansat, til at vejlede dig.

Vores afdelinger er i Esbjerg, Kolding og Aarhus, og der sidder folk klar til at hjælpe.

Du kan også skrive til os på en af de tre nedenstående mails, for hjælp:

Esbjerg: esbjerg@rodgrd.dk

Kolding: kolding@rodgrd.dk

Aarhus: aarhus@rodgrd.dk