Savklinger

loading...

Savklinger

Det perfekte snit for dit projekt opnås kun med savklinger, som er lige så vigtige som selve maskinen. Savklingen har en stor betydning for, om du opnår lige det resultat, som du går efter. Du skal være villig til at investere i en ordentlig savklinge, så du ikke går på kompromis med kvaliteten. Dertil er det væsentligt, at den valgte klinge ikke lige pludselig går i stykker midt i arbejdet. Dette ville være spild af både tid og ressourcer. Det er noget vi alle gerne vil undgå.

Trænger din gamle rustne savklinge dermed til at gå på pension og blive udskiftet med et nyt. Så skal du se vores sortiment bestående af savklinger igennem. Med vores savklinger bliver du klar til dine næste projekter. Med tiden bliver klingerne og bladene sløve og uskarpe af det slid der naturligt kommer, når man bruger dem. På samme måde kan både vind og vejr have en påvirkning på, hvor længe levetiden er på dine savklinger. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på, at dine savklinger kan være blevet sløve og du derfor skal udskifte dem. Men generelt for alle klinger, jo mere du bruger dem, desto hurtigere bliver de slidte og skal udskiftes. 

Hos Rødgaards import har vi de stort udvalg af savklinger, som du står og mangler. De passer til enhver form for projekt og arbejde. Vi har et stort sortiment med alt fra bajonetsavklinger, båndsavklinger, bøjlesavklinger, karosserisavblade, maskinsavklinger, multicutterklinger, nedstrygerklinger, rundsavklinger og stiksavklinger. Som du kan se, så har vi en savklinge til lige det du står og skal bruge den til. Ved os finder du dermed alle de savklinger du skal bruge, da vi har samlet et bredt sortiment et sted. 

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og vi har derfor savklinger fra alle de kendte mærker såsom Bahco, Milwaukee, DJ TOOLS, Kapman, Makita, Rems, Viking og mange mange flere. 

Størrelsen på klingen er heller ikke noget du skal tænke over, for i vores brede sortiment har vi savklinger i forskellige klingelængder og med forskellige tandantal. Du kan dermed finde lige den klinge, som passer til din foretrukne maskine. 

Materiale er heller ikke en hindring hos os. Vi har savklinger, der er lavet i materialer såsom Bimetal, Diamant, HCS, HM, HSC, HSS, TiN, Træ/metal og meget andet. Det eneste du skal gøre er at følge vores lille guide nedenfor og så er du klar til at udføre lige det stykke arbejde, som du står overfor. 

Guide til valg af savklinge

Med disse 3 hurtige trin, kan du nemt få et overblik over, hvilken savklinge du skal vælge til dit projekt.

  1. Vælg den klingetype, som du står og mangler
  2. Find ud af, hvilken diameter, fortanding eller tandantal klingen skal have
  3. Find den klinge, som passer til det materiale, du skal skære i

Følger du disse 3 trin er du sikret den rigtige klinge til din maskine og til lige det stykke arbejde du skal have udført. 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til vores sortiment eller produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os i en af vores 3 afdelinger i Esbjerg, Kolding eller Aarhus.

Esbjerg afdelingen kan kontaktes på telefon 75125811 eller på mail esbjerg@rodgrd.dk

Kolding afdelingen kan kontaktes på telefon 75507222 eller på mail kolding@rodgrd.dk

Aarhus afdelingen kan kontaktes på telefon 86254466 eller på mail aarhus@rodgrd.dk