Hulsave

loading...

Hulsave

En hulsav er også kendt som et kopbor. Dette er et utrolig smart stykke værktøj, der er god til at lave store huller. Så når dine almindelige bor bliver for små, er det tid til at finde din hulsav med tilhørende bor frem 

Hulsave skal monteres på din almindelige boremaskine, og i nogle tilfælde kan de også monteres på vinkelslibere, hvis du skal arbejde i meget hårde og kraftige materialer. Hvis du leder efter en boremaskine i høj kvalitet, kan du se vores store boremaskineudvalg her. 

Hos Rødgaards import har vi et stort udvalg af forskellige hulsave, samt tilhørende bor fra mange forskellige mærker - hvis du vil have en velassorteret og veludstyret værktøjskasse, er en hulsav helt sikkert en af de ting der er værd at have! 

Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores produkter indenfor kategorien. Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal hjælpe dig med at finde din næste hulsav. 

Hvad kan en hulsav? 

En hulsav kan faktisk bruges til mange forskellige ting. Med almindelige bor kan du bore i mange typer træ, men der findes også andre kopbor som du kan bruge til klinker, plastik og andre hårdere materialer. Det er et enkelt produkt at bruge, og på selve kopboret kan du let se størrelse og diameter.  

Blandt andet er de ideelle hvis du skal bore større huller til rør, ledninger eller lignende. 

Det er altså et versatilt værktøj, der også er perfekt til kreative do-it-yourself-projekter i hjemmet. 

Borsæt 

Leder du efter et sæt med hulbor, kan det være en god idé at vælge et sæt der har et bredt udvalg af størrelser - så har du altid et udvalg af størrelser ved hånden. 

Der findes flere forskellige borsæt - både “startersæt” der indeholder alt du skal bruge til at sætte hulsaven på din boremaskine , men også sæt der blot indeholder en variation af størrelser. Du kan selvfølgelig også altid købe dem enkeltvis. 

BAHCO 

Bahco har et stort udvalg af sæt der er perfekte hvis du har brug for et startersæt, så du kan komme i gang med at bruge din sav. Med sættene fra Bahco får du tre forskellige størrelser, og du kan vælge mellem de mange udgaver. Oftest får du et meget lille kopbor, et i mellemstørrelse og et helt stort. 

Har du brug for flere bor til din hulsav kan du købe dem enkeltvis eller i et større sæt. 

Reservedele til hulsave

Mangler du reservedele eller en del til dine hulsavesæt, så finder du naturligvis også dette på vores side. Blandt andet kan du finde ekstra lige bor, forlængere og holdere til din hulsav. 

Bor fra Milwaukee 

Det kendte værktøjsmærke Milwaukee har et kæmpe udvalg af kopbor til hulsave i høj kvalitet. Her finder du både de helt små kopbor, men også rigtig store bor på op til 21 centimeter. Dette giver dig rigtig mange muligheder når det kommer til kreative opgaver, og opgaver hvor et rør skal føres igennem hullet og have tæt på samme størrelse.