Blæsepistoler, dækoppumpere etc.

loading...

Blæsepistoler

En blæsepistol er et værktøj, som man bruger til flere forskellige ting, blandt andet til rensning af maskiner, værktøj og lignende. Der findes også andre former for blæsepistoler, blandt andet til at male med. 

Det er et populært produkt i mange forskellige brancher, både hos mekanikere og håndværkere og mange derimellem, fordi det er et værktøj der er meget versatilt og kan bruges til mange forskellige ting. 

På denne side har vi samlet alt det, du bør vide om blæsepistoler, men du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde de produkter, der egner sig bedst til jeres behov i din virksomhed. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til din blæsepistol, blandt andet finder du reservedele, trykluft-tilbehør og meget andet på denne side. Du finder mærker som CEJN, Metabo og Milwaukee, så der er meget at vælge imellem, lige meget om du har mærkepræference eller ej. 

Hvad bruger man blæsepistoler til? 

Som nævnt ovenfor kan blæsepistoler bruges til mange forskellige ting. Udover at der findes modeller der kan bruges til rensning af værktøj og lignende med luft, kan de også bruges til påfyldning af luft i dæk, til maling og meget andet. Der findes et væld af pistoler, der kan tilkobles din luftpumpe eller en trykluftpumpe, og ved at have flere forskellige pistoler har du mulighed for at få mest ud af din pumpe og kompressor. 

Når du vælger en blæsepistol er der flere forskellige ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du have en model med en slange, der passer til din pumpe. Der findes også forskellige ventiler og adaptere, der kan bruges, hvis de ikke umiddelbart er kompatible. 

Blæsepistoler kan også bruges til luftpåfyldning af andet end dæk. 

Malepistol

En malepistol er et værktøj, der kan kobles til din kompressor eller pumpe, og som har en bøtte der kan indeholde maling. Når du bruger pistolen vil den altså sprøjte maling ud, og med lidt øvelse giver det et tyndt, ensartet resultat. I forhold til maling med pensel eller rulle samt når du skal male i tyndere lag kan en malepistol give et rigtigt godt resultat. 

Det er vigtigt at pistolen renses ordentligt efter brug, så der ikke sætter sig malingsrester i pistolen,der kan blokere den. Alt dette kan du læse mere om under de forskellige produkter eller i produktets brugsmanual.

Rensepistol

En rensepistol er en form for blæsepistol, der bruger luft til at rense biler og andre autodele, værktøj og andet. Trykket fra kompressoren eller pumpen fjerner alt snavs fra delene, uden at bruge vand og kemikalier der kan være med til at skade produktet. 

Der findes dog også andre rensepistoler der udover at blæse luft også kan blæse med vand eller rengøringsmiddel. Det kommer meget an på, hvilke materialer man arbejder med, om man kun bør bruge luft eller også bruge rensemidler og vand. 

Luftpumper

Luftpumper er nok den mest udbredte form for blæsepistol. Disse pumper bruges blandt andet til at tage luft i dæk og andre ting der har brug for større mængder luft. Der findes forskellige størrelser, og ofte vil man bruge kompressorer, der kan pumpe store mængder luft hurtigt ved at danne tryk inde i pumpen. 

 På vores side finder du blandt andet en lille kompakt pumpe, der kan tages med på farten og som har plads til ekstra pistol og kabel indeni. Dette gør den let at have med i bilen, eller med ved siden af værktøjskassen. 

 Hos Rødgaards Import finder du også et stort udvalg af andre trykluftprodukter, blandt andet værktøj, kompressorer og meget andet. Du kan finde hele udvalget af trykluft og kompressorer her. Husk at tjekke at de forskellige dele du køber er kompatible og passer til den opgave du skal bruge dem til. Dette kan vi selvfølgelig være behjælpelige med.

Tilbehør

Vi har en del forskelligt tilbehør til brug med din blæsepistol og kompressor eller pumpe. Blandt andet kan du finde flere sæt med kompressortilbehør, der sikrer at du har flere forskellige dele til din kompressor, så du kan bruge den på flere måder. Dette indebærer blandt andet pistol, malepistol og flere andre dele. Dette er det perfekte sæt hvis du netop er kommet i besiddelse af en kompressor eller pumpe, og har brug for at finde ud af, hvor mange forskellige måder du kan bruge den på. 

Disse startsæt giver dig mange forskellige muligheder.

Derudover kan du også finde forskellige pumpenipler, trykmålere, forlængerslanger, dyser og flere andre dele, der kan være nødvendige når du bruger din kompressor og dine blæsepistoler meget. 

Andre produkter

Hos Rødgaards Import har vi alt det nødvendige udstyr til professionelle, der vægter pris og kvalitet højt. Om du er mekaniker, tømrer, håndværker eller noget helt andet, så kan du som kunde hos Rødgaards Import altid se frem til god service, hurtig fragt og levering samt flere andre fordele. 

Vi har et stort udvalg af produkter indenfor værktøj, VVS, personligt udstyr og beklædning, svejsegasser, tekniske artikler samt olie og kemi. 

Blandt andet har vi altid mange forskellige fittings og ventiler til VVS. Det indebærer blandt andet muffer, vinkler, rørpropper og andre gevindfittings. 

Du kan også finde et stort udvalg af personligt udstyr, hvilket blandt andet indebærer arbejds- og beskyttelsestøj, der både sørger for at du og dine medarbejdere ligner hinanden, samt at i har beklædning i god kvalitet, der kan være med til at opretholde jeres høje niveau og professionalitet. Derudover finder du i denne kategori også forskellige sikkerhedsudstyr som hjelme, brandslukkere og meget andet. 

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller hvis du gerne vil være kunde hos Rødgaards Import, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores information nederst på siden - vi ser allerede frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med at få fingrene i produkter fra nogle af de mest kendte og anerkendte mærker.