Maskinskruer

loading...

Maskinskruer

En maskinskrue er oftest mindre end andre skruer. Maskinskruer bruges dermed oftest sammen med møtrikker eller indsættes direkte i et forboret gevind og på denne måde bruges som et spænde komponent. Dertil er en maskinskrue en lille smule anderledes end andre skruer. Dette skyldes, at gevindet på en maskinskrue ikke ender ud i en spids. Dermed er hovedet på en maskinskrue forholdsvis fladt. Gevindet på en maskinskrue har et riflede mønster, der sørger for at du sikre den mest optimale befæstelse af skruen. Ved brug af en maskinskrue kan du være sikker på, at din konstruktion kommer til at stå solidt fast.

Med vores mangeårigt samarbejde med jern- og maskinindustrien er vi hos Rødgaards import blevet en af de førende leverandører inden for lige netop denne form for industri. Med over 40.000 varenumre på lager er vi i stand til at kunne afhjælpe ethvert problem. Vi står derfor klar til at levere lige de produkter, som du skal bruge.

Materialevalg

Når du skal finde den helt rette maskinskrue, som passer lige til det formål du ønsker. Så skal du have et par ting med i baghovedet. Skal maskinskruen bruges til indendørs eller udendørs byggeri. Dertil er det væsentligt om skruen skal være i almindeligt eller rustfrit stål. Rustfrit stål er ideelt til udendørs brug, da det, som navnet hentyder, ikke ruster. Derfor kan en rustfri stål skrue klare forskellig form for vind og vejr. Rustfrit stål kan derfor være en klar fordel, så du kan finde tryghed og være sikker på at din nye konstruktion er holdbar. En rustfri stål maskinskrue kan sagtens også bruges indendøre, men på grund af et indendørsklima kan man uden problemer bruge maskinskruer af helt almindeligt stål. Dette afhænger dog af hvilke forskrifter du skal rette dig efter, da alle områder, både inde såvel, som ude, kan have forskelligt reglement.

Størrelse på maskinskruen

Hos Rødgaards import har vi et bredt udvalg af forskellige maskinskruer i forskellige størrelser, som du kan købe online lige her på vores webshop. Vi har maskinskruer med en længde fra 4 mm og helt op til 100 mm. Dertil har vi maskinskruer med forskellige former for hovedform herunder cylinderhoved, linsehoved, panhoved, rundhoved og undersænket. Så der skulle gerne være en maskinskrue, som passer ind til dine behov.

Hvilken maskinskrue skal jeg vælge?

En maskinskrue med cylinderhoved og lige kærv kan bruges til rigtigt mange forskellige arbejdsopgaver og hører derfor hjemme i ethvert velassorteret udvalg af skruer til maskinbrug.

Undersænket og lige kærv er lige den maskinskrue for dig i den sammenhæng, hvor du står med nogle særlige arbejdsopgaver, hvor andre typer af maskinskruer grundet hovedets form og sænkning ikke passer nær så godt, som disse maskinskruer gør. Tag endelig et kig blandt vores sortiment og find netop den du skal bruge.

En maskinskrue med linsehoved og lige kærv kan med fordel bruges til det hårde og salte maritime miljø. 

Panhoved maskinskrue bruges oftest i forbindelse med byggeri eller gør-det-selv projekter. 

Kontakt os

Skulle der være nogle spørgsmål som du brænder inde med. Er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi har 3 forskellige afdelinger i Esbjerg, Kolding og Aarhus.

Esbjerg afdelingen kan kontaktes på telefon 75 12 58 11 eller mail esbjerg@rodgrd.dk

Kolding afdelingen kan kontaktes på telefon 75 50 72 22 eller mail kolding@rodgrd.dk

Aarhus afdelingen kan kontaktes på telefon 86 25 44 66 eller mail aarhus@rodgrd.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.