Nålelejer

loading...

Nålelejer

Nålelejer består af små cylinderformede nåle, der får selve lejet til at rotere rundt. Det er også her at navnet kommer fra, da de små aflange cylinderformede stave ligner mest af alt nåle.

Nålelejer bruges oftest i de tilfælde, hvor der kommer et stort tryk på lejet. Dette er tilfældet, da selve overfladearealet på de cylinderformede nåle er større end almindelige kuglelejer. Dertil har disse cylinderformede stave den fordel, at de kan være med til at fordele vægten bedre ud på overfladearealet, end det ses hos andre typer af lejer. Dette er med til at denne type leje typisk kan holde til et højere tryk.

Derudover har de den fordel, at de er lettere at rengøre, da de har en slankere profil mellem aksel og selve lejet.

De kommer i mange forskellige størrelser, designs og serier. Du kan derfor oftest finde lige den variant, som passer til lige netop dit virksomhedsprojekt.

Vi har et bredt sortiment af mange forskellige typer af nålelejer. Alt fra Aksel-trykskive for aksialnåleleje til inderring for nåleleje til nåleleje, uden inderring, samt varianter med løs inderring. Med det store udvalg kan du helt sikkert finde lige det produkt, som din virksomhed står og mangler.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har 3 forskellige afdelinger i Esbjerg, Kolding og Aarhus.

Find vores kontaktoplysninger på de forskellige afdelinger i bunden af siden, og kontakt os i dag.