Skærepasta

loading...

Skærepasta

Skærepasta har forskellige funktioner og kan bruges i forbindelse med forskellige opgaver såsom rømning, gevindskæring, fræsning, boring samt andre sværere og mere krævende metalbearbejdninger. Der er ikke opgaver, hvor skærepasta ikke ville være relevant at benytte sig af. Skærepasta kan også bruges på de fleste metaller inklusiv hærdet stål, nimonic og titanium. Skærepastaens funktion ved disse forskellige typer af opgaver er, at det kan give en reduktion i friktionen mellem værktøj og det emne som man arbejder med. Ved brug af denne specielle pasta, kan der opnås gode, præcise og særdeles gode skære resultater. Det er sikkert og effektivt at bruge. Så hvorfor ikke gøre brug af en skærepasta til dit næste projekt?

Sortiment

Hos Rødgaards import har vi et udvalg af skærepasta både på tube og i større beholdere. Du kan få i mængder fra 50 gram til 500 gram og op til 5 kilo alt efter hvad dit behov er og i hvilke mængder, som du lige står og mangler. Vi har produkter fra producenter såsom Rocol og Tilia. Dertil har vi også produkter inden for skærevoks og skærefedt fra producenterne Eisele og Trefolex. Produkter som du også vil få gavn af.

Fordele ved skærepasta

Skærepastaen fra Rocol RTD Compound er en blød pasta, som kan bruges til diverse opgaver. Pastaen indeholder EP additiver som er med til at mindske friktion mellem værktøj og det emne der arbejdes med. Den mindre friktion er også med til at skabe et bedre slut resultat, da der skabes en flottere overfladefinish. En anden fordel ved skærepasta er, at den kan være med til at forlænge standtider på værktøjer og reducere slitage, hvilket helt klart også er et plus og som på længere sigt kan være med til at mindske omkostningerne for din virksomhed. Dertil er den mindre friktion også med til at skabe hurtigere gennemløbstider, hvilket kan være med til at effektivisere dit arbejde. Skærepastaen hærder ikke og er let at fjerne igen. Så skærepasta bør du derfor overveje at benytte til dit næste projekt og få mest muligt ud af arbejdet.

Skærepastaen kan blot påføres direkte på værktøjet. Dette kan ske ved hjælp fra en børste eller man kan dyppe værktøjet direkte ned i pastaen. Nemmere bliver det ikke.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, som du brænder inde med, så skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi har 3 forskellige afdelinger i byerne Esbjerg, Kolding og Aarhus.

Esbjerg afdelingen kan kontaktes på telefon 75 12 58 11 eller på mail esbjerg@rodgrd.dk

Kolding afdelingen kan kontaktes på telefon 75 50 72 22 eller på mail kolding@rodgrd.dk

Aarhus afdelingen kan kontaktes på telefon 86 25 44 66 eller på mail aarhus@rodgrd.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.