Skæreolie

loading...

Skæreolie

Skæreolie er med til at skåne materialer og værktøj, så det får en længere levetid og du undgår slitage på det skærende værktøj. Olien giver derudover en mere nøjagtig gevindskæring, så du er sikret et mere præcist stykke arbejde. Samtidig køler olien, så du er sikret mod overophedning af dit værktøj og maskiner. Dette kan resultere i en hurtigere gennemløbstid.

Skæreolien kan bruges i forbindelse med omformning, savning, fræsning, drejning og skæring. Olien klarer dermed friktions reduktion ved de fleste opgaver i jern, stål, rustfrit stål m.m. Olien passer derfor til de fleste arbejdsopgaver, og er med til at gøre, at der kan udføres et mere præcist og korrekt arbejde. Dertil kan der opnås en højere produktionshastighed og skærehastighed, hvilket kan resultere i en bedre overfladefinish på det udarbejdede emne.

Hos Rødgaards Import har vi et stort udvalg og sortiment af diverse skæreolier. Vi forhandler mange af de kendte mærker såsom: Ridgid, Transultex, Loctite, Rocol, Thürmer og Dormer. Dertil har vi forskellige former for skæreolie. Vi forhandler både olie i diverse litermål, men vi har også skæreolie i sprayform.

Vores sortiment består af flere forskellige mængder af skæreolie. Du kan få alt fra 400 ml til 20 liter. Der er skæreolie til ethvert behov, om du så skal bruge mange liter og en større beholder på en gang, eller om du bare har behov for en lille og nem beholder på 400 milliliter til mindre opgaver. Så har vi lige det du har brug for.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har 3 forskellige afdelinger i Esbjerg, Kolding og Aarhus.

Du kan se vores oplysninger på de forskellige afdelinger i bunden af siden.

 Vi glæder os til at høre fra dig og står altid klar til at hjælpe og svare på de spørgsmål, som du nu skulle have.

Gå heller ikke glip af vores nyheder. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev helt gratis i bunden af vores side. Så er du sikker på, at du ikke misser nogle af de fremtidige produkter.