Torben fejrer 25 års jubilæum

Han kom fra en stilling, som kørende sælger, men trængte til fastere arbejdstider og en fast base. Med sin kone Anne-Marie og to børn, Martin og Ida, var det et godt match, at kunne sidde i ekspeditionen. Torben arbejdede med salg og tilbudsgivning. Han modtog blandt andet fax fra off-shore industrien, som dengang var metoden til at modtage ordre.

Der gik dog ikke mange år før Torben skulle prøve nye udfordringer. I 2003 startede han som indkøber og påbegyndte sit arbejde med at skabe den gode kontakt til leverandørerne.

 

Claus Skaale, kollega gennem mange år: ”Han har stor viden om vores produkter. Han er engageret og han er omhyggelig

 

Dagligt kommer kollegaerne ind og ytrer ordene ”Torben kan du huske…”. Med sine mange års erfaring kan han ofte huske, hvor mange varer kan skaffes henne.

 

Peter Aalund, administrerende direktør beskriver Torben som: ”Dygtig og pålidelig og omhyggelig medarbejder. Altid styr på sagerne og udnytter altid leverandørens indkøbsbetingelser til firmaets fordel

 

Torben bor i Gredstedbro med Anne-Marie, som har været pædagog i 37 år i samme institution.

I Torbens fritid nyder han at tilbringe mange timer på golfbanen i Ribe. Det er dog kun, hvis han ikke lige smutter til Aarhus, for at besøge hans datter, svigersøn og barnebarn. Eller tager en tur med Anne-Marie til Sverige for at besøge hans søn, svigerdatter og to børnebørn.

Om ti år ser Torben sig selv være på vej på pension. Tiden skal nydes med familien og en del ture på golfbanen.

 

Rødgaards Import har rykket sig meget siden Torben startede i 1997. Der er kommet en del nye processer, optimering og digitalisering. Der er dog mange arbejdsgange og lageret som forbliver, som det altid har været. Dette er en del af Rødgaards Imports kendetegn.

Til marts kan Rødgaards Import fejre sit 125 års jubilæum.