Ildsjæl fra Esbjerg fejrer 40 års jubilæum - Mogens Husted

Den 15. maj 1980 kom Mogens Husted til Rødgaards Import for at starte som lagerekspedient. Han havde forinden været hjemme i Esbjerg på orlov fra livgarden, hvor han så stillingsopslaget. Efter at Mogens kontaktede Rødgaards Import fik han en samtale samme dag. Han blev ansat kort tid efter samtalen af Finn Aalund.

I 1980 lød det at hvis man fik tilbudt en plads hos Rødgaards Import, skulle man slå til med det samme, da Rødgaards Import havde et godt ry og var kendt som en alsidig arbejdsplads.

Efter kun ni måneder blev Mogens rykket ind på kontoret som intern sælger, hvor han sad indtil d. 1. august 1992. Herefter blev han kørende sælger, som han har været lige siden.

Mogens beskrives af hans kollega Claus Skaale, som ”en god kollega, som er vellidt af kunder og altid klar til at hjælpe”.

For Mogens er Rødgaards Import en god arbejdsplads, hvor man kan få lov til at udvikle sig som menneske og hvor man bliver behandlet godt.

Mogens er født og opvokset i Esbjerg og holder meget af det lokale liv i Esbjerg. Han er i bestyrelsen for Esbjerg IF 92, hvor han også træner ”Små fødder”, som er fodboldholdet fra 3-6 år. Han har nu været træner i 15 år hos Esbjerg IF 92.

Vi er glade for at have Mogens som medarbejder. Han er en god og loyal medarbejder, som altid har været en vigtig del af firmaet.

Læs artiklen fra Jydske Vestkysten her