Leverandør af ESAB

,

Rødgaards Import har eksisteret siden 1898 og det har altid været vigtigt for os ,at samarbejde med nogle af topleverandørerne inden for vores varesortiment.

ESAB har været en fast leverandør i over 50 år, hvilket giver os et solidt og stærkt forhold.

Hos os kan ESAB levere mange typer produkter til skæring og svejsning. Produktsortimentet inkluderer MIG-, TIG-, elektrode- og pulversvejsning, plasmaskæring, svejsetraktorer, samt tilbehør og reservedele til.

VI har stor viden inden for svejsning og værktøj hertil. I øjeblikket forhandler vi over 600 ESAB varer. Vi kan hjælpe med reservedele til ældre modeller, og vi tilbyder et bredt udvalg af nye produkter i vores varesortiement med blandt andet svejsehjelme, nye svejsere, sliddele og tilsats.

 

Vores interne sælger Tina Risberg kan varmt anbefalde ESAB og er blandt andet kommet med følgende udtalelse: ” Et af vores mest populære ESAB produkter er helt klart deres Warrior hjelme. Det er svejsehjelme, som er virkelig gode og til en fornuftig pris. De findes både med og uden friskluft forsyning. Ellers er det de små praktiske Caddy svejsere. En handy maskine, som også kommer i flere forskellige udgaver. Det er sådan med ESAB at det er kvalitet, og du kan altid finde en maskine der passer til dine behov. Store som små.”

 

Vi får løbende besøg fra ESAB, for at få informationer om de nyeste produkter og kan give vore kunder et godt tilbud.

Hvis der er nogle specielle opgaver er vi i tæt dialog med f.eks. Michael og Tonny fra ESAB. Dette giver os en fleksibilitet der hjælper vore kunder med at klare deres opgaver.

Vi har mulighed for at sende slanger, svejsere mv. til reparation, og derved levere en ekstra høj service.

Da vi har arbejdet med ESAB i så mange år, er vi altid friske på et godt tilbud og kan du ikke finde dit ESAB produkt på vores hjemmeside, vil vi gerne hjælpe med at det skaffe produktet til dit behov.